Élvonalbeli funkciók és szolgáltatások a felülmúlhatatlan élményért.

Az i20 minden fő szolgáltatási kategóriában élvonalbeli intelligens technológiákat kínál: az ultramodern takarékosság és teljesítmény a praktikum és a kényelem olyan magas szintjével társul, ami magasan a szegmens átlaga fölé emeli az autót.

Menetteljesítmény

Kibővített hajtáslánc-kínálat. Fokozott takarékosság.

Háromféle egyedülálló hajtáslánc-konfiguráció közül választhat. A kínálat csúcsán az 1.0 T-GDi benzinmotor foglal helyet, 100 vagy 120 lóerős teljesítménnyel. A motorhoz 48 voltos mild hibrid rendszer társítható, ami a 120 lóerősnél alapfelszerelésként érhető el. A mild hibrid rendszer 3-4 százalékkal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást. Emellett rendelhető egy 84 lóerős, 1,2 literes, hengerenkénti befecskendezéses (MPi) benzinmotor is.

Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Black letters against a white background saying "4.2l / 100km" 
  1

  A takarékosság számít.

  Az i20 háromféle új motorral rendelhető, amelyek a kategória egyik legkedvezőbb CO2-kibocsátását kínálják - hiszen a környezet védelme ugyanolyan fontos a számunkra, mint az Ön számára.

 2. Black letters against a white background saying "120 PS" 

  Dinamikus teljesítmény.

  Az egyféle MPi és kétféle turbómotorral rendelhető i20 menetteljesítményei megfelelnek az autó sportos formavilága által ébresztett elvárásoknak.

 3. Black letters against a white background saying "7 speed"

  Váltson gondolkodást.

  Az i20 a választott motortól függően hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (1.0 T 48V); hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos (1.0 T); vagy ötfokozatú kézi (1.2 MPi) sebességváltóval rendelhető.

  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. Graph showing the torque and power curves of the all-new i20's 1.0 litre T-GDi petrol engine

   1,0 literes T-GDi benzinmotor.

   Háromhengeres, 998 cm3-es Turbo GDI benzinmotorunk életre kelti Az i20 sportos személyiségét. Az akár 120 lóerős teljesítmény és az új, opciós 48 voltos mild hibrid technológia együtt az autó megjelenéséhez méltó vezetési élményt kínálnak.

  1. 1
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. Graph showing the torque and power curves of the all-new i20's 1.2 litre MPi petrol engine

   1,2 literes MPi benzinmotor.

   A 1197 cm3-es, négyhengeres benzinmotor a maga 84 lóerejével szelíd, de megbízható erőforrás. Az ötfokozatú kézi sebességváltóhoz kapcsolódó motor pontos gázreakciókkal és kellemes nyomatékkifejtéssel örvendeztet.

  1. 1

  Az új 48V mild hibrid hajtáslánc.

  Az i20 48 voltos mild hibrid rendszere csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. Image showing the comfort start.

   Kényelmes indulás.

   A mild hibrid rendszer különösen városi forgalomban jelent előnyt, ahol az MHSG a megállásokat követően újraindítja a belső égésű motort. Így a többlet nyomatéknak köszönhetően a belső égésű motor gyorsabban és finomabban indul be, a 48V akkumulátor energiájára támaszkodva. Az MHSG elinduláskor extra forgatónyomatékkal és teljesítménnyel segíti a belső égésű motor munkáját.

  1. 1
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. Image showing the acceleration.

   Gyorsítás.

   Gyorsítás során az MHSG 4-10 kW többlet energiával támogatja a belső égésű motort. A teljesítmény pontos mértéke az akkumulátor rendszer töltöttségi szintjétől, valamint a gyorsítás (gázadás) mértékétől függ. Amint a jármű elérte a kívánt sebességet, az MHSG üresbe vált, és nem ad le teljesítményt. Ennek köszönhetően akár 11 százalékkal* csökkenhet a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás. (*NEDC 2.0)

  1. 1
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. Image showing the constant driving.

   Állandó sebességű haladás.

   Ha állandó sebességgel haladunk, az MHSG - a 48V akkumulátor töltöttségi szintjétől függően - vagy nem dolgozik, vagy generátor üzemmódban tölti a 48V-os akkumulátort.

  1. 1
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. Image showing the recuperation.

   Fékenergia-visszanyerés.

   Aktív fékezés és gázelvétel (tolóüzem) esetén a forgó főtengely meghajtja az MHSG-t, amely generátorként működve legfeljebb 10-12 kW teljesítménnyel nyeri vissza a fékenergiát. A generátor a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, amit a 48V-os akkumulátorba táplál. Ezekben az üzemi fázisokban a belső égésű motor nem üzemel, a tengelykapcsoló zárva van, hogy a forgó kerekek a sebességváltón és a főtengelyen keresztül meghajthassák az MHSG-t.

  1. 1
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. Image showing the extended start-stop.

   Megnövelt idejű start-stop funkciók.

   Csekély sebességű haladás esetén a start-stop funkció már 30 km/óra sebességnél aktiválódik. 30 és 0 km/óra közötti lassítás esetén, illetve ha a tengelykapcsoló oldva van, a belső égésű motor teljesen lekapcsol.

  1. 1
  A man operating the 6-speed iMT in an all-new Hyundai i20
  1

  Intelligens manuális sebességváltó (iMT).

  A károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást egyaránt csökkentő, hatfokozatú iMT rendszer oldja a kapcsolatot a motor és az erőátvitel között, amint a vezető felengedi a gázpedált, így a jármű vitorlázni kezd.

  A manual transmission gear lever inside an all-new Hyundai i20, passenger side view

  Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó.

  Szeretne maga kuplungolni és váltani? Válasszon pontosan, finoman kapcsolható manuális sebességváltót motorjainkhoz.

  Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó.

  Az 1,0 literes turbómotorhoz kínált, opciós 7DCT sebességváltó kiváló menetteljesítményekkel ruházza fel Az i20-ast: a dinamikus vezetési élményhez különösen takarékos üzem társul - ráadásul, ha kívánja, maga válthat fokozatot. A duplakuplungos rendszer villámgyors váltásokat tesz lehetővé, a hagyományos automata üzemben éppúgy, mint ha kézzel kapcsolgat a fokozatok között.

  The 7-speed dual clutch transmission gearbox of the all-new Hyundai i20
  An all-new Hyundai i20 on the road, drone view from the rear top

  Vitorlázás.

  Az i20 intelligens manuális sebességváltóval (iMT) és mild hibrid indítómotor/generátorral (MHSG) felszerelt példányai a gázpedál felengedésekor automatikusan vitorlázó üzemmódba kapcsolnak, ezzel üzemanyagot takarítva meg.

  Fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS).

  A start-stop rendszert (ISG), a generátor-vezérlő rendszert (AMS), valamint a csekély gördülési ellenállású abroncsokat mostantól fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS) egészíti ki. Ha az autó fokozatban, de felengedett gázpedállal (zárt fojtószelep) gurul, az ERS rendszer a motorfékhatás által keltett mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, majd azt az akkumulátorban tárolja. Ezzel az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás egyaránt csökkenthető.

  Diagram showing how ISG, AMS and ERS affect energy generation and usage in the all-new Hyundai i20

  Kényelem és praktikum

  Tágasabb férőhely. Prémium audiorendszer. Teljes körű vezeték nélküli kapcsolódás.

  Nagyobb, jobb – Az i20 mindenből többet, kényelmesebbet, okosabbat kínál: vezeték nélküli okostelefon-tükrözés a 8 colos érintőképernyő esetén, és vezeték nélküli okostelefon-töltés minden érintőképernyőhöz. A tágasabb csomagtartóban több minden elfér. A nyolchangszórós Bose audiorendszer pedig élvezetesebbé teszi az utazást: tekerje fel a hangerőt, és énekeljen bátran!

  Close-up of the boot of the all-new Hyundai i20

  Tágasabb csomagtartó.

  Az i20 elődjénél 25 literrel tágasabb, 351 literes csomagtartójába kényelmesen pakolhat, ha családi kalandra indulnak.

  Close-up of the boot of the all-new Hyundai i20 with boot cover stored behind the rear bench

  Kalaptartó tárolás.

  Még több helyre van szüksége? A kalaptartót praktikusan a hátsó üléspad mögött elhelyezve maximálisan kihasználhatja Az i20 szállítókapacitását.

  Prémium Bose® audiorendszer.

  Az i20-as felsőkategóriás Bose audiorendszere lenyűgöző zenei élményt kínál. A nyolc hangszóró (köztük egy mélynyomó) lépést tart az autó sportos stílusával; az általa kínált hangélmény pont ugyanolyan dinamikus, mint Az i20 vezethetősége.

  Close-up of a speaker belonging to the all-new Hyundai i20's Bose sound system
  The middle console of an all-new Hyundai i20, driver's side view

  Vezeték nélküli töltés.

  Kapcsolódjon okostelefonjával, vezetékek nélkül – vezeték nélküli töltőrendszer minden érintőképernyőhöz, vezeték nélküli telefontükrözés a 8 colos érintőképernyőn.

  Close-up of one of the USB-ports inside of the all-new Hyundai i20

  USB csatlakozó.

  Az i20 fedélzetén minden eddiginél egyszerűbben csatlakoztathatja és töltheti hordozható elektronikus készülékeit – csak dugja be az USB aljzatba, és máris folytatódhat a szórakozás.

  Kapcsolódás

  Élvonalbeli kapcsolódási szolgáltatások.

  Élvezze az ultramodern, intelligens technológiát: az egységbe kombinált, dupla 10,25 colos kijelző osztott képernyős funkcionalitást kínál. A Bluelink Connected Car szolgáltatásokkal pedig okostelefonjáról - vagy éppen szóbeli utasításokkal - vezérelheti gépkocsiját. A technológia zökkenőmentes kapcsolódást kínál Az i20 fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé.

  An image of the all-new Hyundai i20's 10.25 inch centre touch screen.

  10,25 colos érintőképernyő.

  A még elegánsabb, még inkább felhasználóbarát belső környezet érdekében a tervezők vizuálisan egységbe foglalták az új, 10,25 colos képátlójú digitális műszeregységet és a szintén 10,25 colos központi érintőképernyőt.

  The all-new Hyundai i20's 8 inch centre touch screen

  Ragyogó 8 colos érintőképernyő .

  A 8 colos érintőképernyő vezeték nélküli okostelefon-tükrözést kínál, így Ön könnyedén csatlakoztathatja és tükrözheti telefonját az Apple CarPlay vagy Android Auto rendszeren keresztül.

  Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

  A Hyundai Bluelink Connected Car rendszere beépített telematikai szolgáltatások révén nyújt élvonalbeli Hyundai Live szolgáltatásokat, a valós idejű forgalmi adatoktól a parkolóhely-információkig. A Bluelink alkalmazáson keresztül a távolból működtetheti Az i20 központi zárját, vagy megállapíthatja tartózkodási helyét, ha nem emlékszik, pontosan hol is parkolt le. Ezen kívül az alkalmazás riasztást küld, ha megpróbálják feltörni autóját. Ha pedig az abroncsok nyomására kíváncsi, azt is elárulja Önnek.

  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Távolból működtethető központi zár.

   Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: Az i20 emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

  1. 1
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Célállomás autóba küldése.

   Navigációs rendszerrel felszerelt i20 esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

  1. 1
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Jármű keresése.

   Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

  1. 1
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

   A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni Az i20-ast – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, az alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

  1. 1
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Autó diagnosztikai információ.

   Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmazhat, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

  1. 1
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

   Jármű állapot lekérdezése.

   Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: az üzemanyagszinttől kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át az ablakok és a csomagtérfedél helyzetéig.

  1. 1
  Close-up of the all-new Hyundai i20 10.25" AVN touchscreen with navigation system on screen

  Online útvonaltervezés.

  A Hyundai új felhő alapú szervere képes pontosabban előre jelezni a forgalom alakulását és az érkezés várható idejét, és megbízhatóbban tervezi újra az útvonalakat.

  Utolsó szakasz útbaigazítás.

  Elképzelhető, hogy az új i20-szal valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel igazítja Önt útba.

  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. Image of the Mood Modes screen in the all-new Hyundai i20's navigation menu

   Parkolástámogató rendszer.

   A legszűkebb parkolóhelyre is könnyedén bemanőverezi Az i20-ast a parkolástámogató rendszer: a félautomata technológia szenzorok és intelligens szoftver segítségével könnyíti meg az Ön dolgát.

  2. Hangulat üzemmódok.

   A Mood Modes hangulat üzemmódok segítségével kellemes háttérhangokkal festheti alá a hosszú utazásokat vagy a csúcsforgalmi dugókat. Válasszon a hatféle pihentető, offline elérhető hangzásvilág közül.

  3. LA LISTE integráció.

   A hosszú utazás végén enne valami finomat? Az i20-as fedélzetén elérhető LA LISTE a környék legkiválóbb éttermeit ajánlja figyelmébe.

   The eCall-button in the all-new Hyundai i20
   3

   Hangfelismerő járművezérlés.

   Aktiválja egy gombnyomással Az i20 hangfelismerő járművezérlő (VRVC) funkcióját, és máris szóbeli parancsokkal szabályozhatja a klímaberendezést, a hőmérsékletet, az ülésfűtést és számos egyéb fedélzeti funkciót.

   eCall.

   Az Ön biztonsága a mi elsődleges feladatunk. Az i20 eCall szolgáltatása súlyos balesetet követően automatikusan értesíti a mentőszolgálatokat, tájékoztatva őket a gépkocsi pontos tartózkodási helyéről.

   Biztonság

   Élvonalbeli biztonsági csomag.

   Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén Az i20 kategóriája egyik legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben megnyugtatóbbá is teszi az utazást. Ezen fejlett funkciók jelentős része csak felsőbb kategóriákban megszokott.

   Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
   1. An all-new Hyundai i20 on the road, drone view from the rear top

    Navigáció alapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC).

    Az ultramodern navigációs rendszer adatai alapján előre tudja, hogy kanyar vagy egyenes útszakasz vár-e rá, és ennek megfelelően, a biztonságot szem előtt tartva szabályozza a jármű sebességét.

   2. Two all-new Hyundai i20s in an alley, parked at a 90 degree angle 

    Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R).

    A PCA-R rendszerrel magabiztosan tolathat be a szűk helyekre Az i20-assal. Amint ütközés kockázatát észleli, a PCA-R rendszer automatikusan lefékezi Az i20-ast.

   3. Two all-new Hyundai i20s parked behind each other in an otherwise empty street

    Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA).

    A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

   4. Illustration depicting the Hyundai Intelligent Speed Limit Assist

    Intelligens Sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA).

    Hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a sebességhatár átlépésére. A manuális sebességhatárolóval társítva az ISLA képes automatikusan szabályozni a jármű sebességét.

    Új generáció. Most.

    A műfajteremtő formavilág és az élvonalbeli biztonság találkozása. Az i20 élvonalbeli intelligens funkcióival és sportos génjeivel új mércét állít a szegmensben. Menet közben ultramodern kapcsolódási szolgáltatások tartják naprakészen. Az új hajtásláncok és erőátviteli opciók kifinomult, fenntartható vezetési élményt biztosítanak.