Hűségprogram

Hűségprogram tájékoztató
Tisztelt Ügyfelünk!

A Hyundai gépkocsik kötelező átvizsgálási, karbantartási technológiája olyan műszerek és berendezések meglétét és használatát igényli, amelyek jellemzően csak hivatalos Hyundai márkaszervizben állnak rendelkezésre, ezért javasoljuk, hogy a karbantartásokat és a hozzájuk kapcsolódó átvizsgálásokat, a kopó-fogyó alkatrészek (fékbetétek, szűrők, olaj stb.) cseréjét mindig Hyundai márkaszervizben végezzék el.

Az átvizsgálás során a naprakész típusismerettel rendelkező munkatársaink szemrevételezéses ellenőrzéssel segítenek a gépkocsiját felkészíteni egy hosszabb útra, és tanácsokat adnak az utazáshoz szükséges, kötelező vagy hasznos tartozékok kiválasztásában.

Az előírt átvizsgálások bármelyikének a hivatalos Hyundai márkaszerviz hálózaton kívüli elvégeztetése az 5 év általános garancia elvesztésével járhat. Ezért a garancia érvényességének fenntartása érdekében a gépkocsi teljes élettartama alatt célszerű ragaszkodni a gyári háttérrel és az eredeti alkatrészekkel rendelkező kijelölt márkaszerviz hálózathoz. Így biztosított, hogy a beavatkozásokat mindig a legfrissebb gyári információk birtokában lévő, eredeti alkatrészeket használó, a gyári előírásokat ismerő és betartó szakember végezze.

Hűségét az alábbi programunkkal szeretnénk jutalmazni.

Feltételrendszer

A hűségprogram nyújtotta előnyökben kizárólag a végig igazolhatóan márkaszervizben, megfelelő időben és futásteljesítménynél karbantartott gépjárművek mindenkori tulajdonosai részesülhetnek, díjazva ezzel eddigi elkötelezettségüket márkaszervizeink iránt.

A hűségprogramban való részvétel jogát a Hyundai a gépjárművek alvázszáma alapján nyilvántartott szervizelőzményekkel jogosult ellenőrizni.

Ügyfélkedvezmények

Azon ügyfeleink gépjárművei számára, amelyek a fenti hűségprogram kritériumainak eleget tesznek:

 • díjmentes assistance¹ szolgáltatást biztosítunk a garanciaidő lejártát követően is a 6. és a 7. évben.
 • kedvezményt biztosítunk a gyári alkatrészekre², munkadíjra, olajra és egyéb segédanyagokra az alábbiak szerint:
  • 4-5. év között 10% extra kedvezmény
  • 5-6. év között 15% extra kedvezmény
  • 6-7. év között 20% extra kedvezmény
  • 7. év után 25% extra kedvezmény

A hűségprogram más akciókkal nem vonható össze.

A jelentkezésnek két módja lehetséges.

1. a kereskedésben papír alapú dokumentumokkal igazolja az autó szerviz előéletét, amennyiben azok valóságtartama a gépjármű alvázszáma alapján visszaellenőrzésre és megerősítésre kerülnek

2. az alábbi hűségprogram hírlevelelünkre feliratkozik


  * A csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.

  ¹ Csak magyarországi első forgalomba helyezésű autók esetén.
  ² Tartozékokra (beleértve a keréktárcsákat is), és helyi beszállítású termékekre nem vonatkozik. A tartozékok és helyi beszállítású termékek kapcsán a weboldalon és márkakereskedésekben érhető el pontos további tájékoztatás.