Lifetime Mapcare

LIFETIME MAPCARE - INGYENES** FRISSÍTÉSEK A JÁRMŰ TELJES ÉLETTARTAMÁRA
A Hyundai Motor Europe GmbH bevezette új Lifetime MapCare™* programját, amely ingyenes** éves térkép- és szoftverfrissítést kínál minden gyári navigációs rendszerrel felszerelt, 2010 után gyártott Hyundai gépkocsihoz.

A frissítéshez az ügyfeleinknek semmit sem kell tennie, hiszen azt a márkaszervizeinkben elvégzik az éves karbantartás során. A Lifetime MapCare™* program egyedülálló szolgáltatás az új és használt Hyundai gépkocsik tulajdonosainak, egyben az egyik leghosszabb időtartamú, ilyen jellegű program az autóiparban.

A kezdeményezés újabb kiváló példája annak, hogy a Hyundai Motor Europe az elvárásokat meghaladó termékeket és szolgáltatásokat igyekszik nyújtani ügyfeleinek.

A teljes körű Lifetime MapCare™* program a HERE Global B.V., helymeghatározással foglalkozó vállalattal közösen került kidolgozásra.
A program egész Európában érvényes, így még a nagy távolságú, a kontinenst átszelő utazások során is aggodalmak nélkül, könnyedén és pontosan tervezheti meg útvonalát, köszönhetően a friss, rendkívül pontos térképadatoknak.
A frissítés a teljes navigációs rendszerre vonatkozik - beleértve a folyamatosan optimalizált útvonalszámítást, használhatóságot és megjelenést -, valamint tartalmazza a legfrissebb Bluetooth® csatlakoztatási szoftvert is, így a Hyundai európai ügyfelei bármikor biztonsággal használhatják legmodernebb okostelefonjukat autójuk fedélzetén.

MIÉRT ÉRDEMES FRISSÍTENI?

PÉNZT TAKARÍT MEG

Optimalizálja a megtett kilométereket a még takarékosabb közlekedés érdekében.

IDŐT TAKARÍT MEG

Érkezzen meg úticéljához időben és stresszmentesen! Frissített útvonal adatbázis, részletes POI lista.

BIZTONSÁGOS VEZETÉSI KÖRÜLMÉNYEK

Csak a vezetésre kell figyelnie a nehezebb körülmények között is. A pontos útbaigazításban a jól és könnyen értelmezhető kijelző nyújt segítséget.

**Az új gépkocsiként Magyarországon forgalomba helyezett, 2010 után gyártott Hyundai gépkocsiknál a márkaszervizek a frissítést díjmentesen elvégzik. A használtan Magyarországra importált és itt forgalomba helyezett gépkocsik esetében a szoftverek díjmentesek, az eljáró hivatalos Hyundai márkaszerviz azonban a telepítésért jogosult munkadíjat felszámítani.