TUCSON sajtóközlemény

Offenbach, 2023. november 21. – Az új Hyundai Tucson olyan, dinamikusabb megjelenéssel lép színre, amely a vállalat jövőbeli mobilitásról alkotott, progresszív elképzeléseit testesíti meg. A modell 2024 elején debütál Európában; az európai specifikációkat ekkor hozzuk nyilvánosságra. A Tucson a töretlen kiválóság, innováció és ügyfélelégedettség ígéretével nyit új fejezetet európai sikertörténetében.

Az új modell megörökli a jelenlegi típus „parametrikus dinamika” formanyelvének lényegét, ugyanakkor még kifinomultabb, még erőteljesebb esztétikummal emeli azt magasabb szintre. Az orrkialakítást a hűtőrács keskeny, ferdén elhelyezett vonalainak és a rejtett „parametrikus drágakő” nappali világításnak a merész összjátéka határozza meg.

A jármű teljes szélességében húzódó lökhárító és védőlemezek dinamikus, optikailag szélesebb kiállást eredményeznek. Az átrajzolt könnyűfém keréktárcsák még inkább kihangsúlyozzák az autó dinamizmusát, és erőteljesebb arányokkal vértezik fel azt. A hátsó védőlemezt a lökhárítóba integráltuk, és vízszintesen elnyújtottuk, ami szélesebbnek láttatja a nyomtávot. A far kecses, kötött formavilágában természetes könnyedséggel tükröződik az orr kialakítása, ami stabil, kiegyensúlyozott személyiséggel vértezi fel a Tucsont.

Az új Tucson belső kialakítása a tágasságra és a praktikumra helyezi a hangsúlyt, és ennek érdekében a nyitottság érzetét keltő, vízszintes kialakítást alkalmaz. A fejlett technológiai elemek integrálása a funkcionalitás és az esztétikum harmonikus elegyét eredményezi.

Európai ügyfelek köré tervezve

A Tucson két évtizede egy épp csak fejlődésnek induló szabadidőjármű kategóriában lépett színre, mostanra pedig a márka globális sikertermékévé fejlődött. A Tucson rendíthetetlenül és félreérthetetlenül népszerű az európai ügyfelek körében. A JATO Dynamics globális autóipari piackutató szervezet információi szerint 2022-ben a Tucson lett a legnépszerűbb kompakt szabadidőjármű Európában. Kifinomult formatervével, fejlett technológiai tartalmával az új Tucson folytathatja az előző generációk eddig elért magabiztos piaci sikereit, és azokhoz hasonlóan vezető szerepet tölthet be a globális szabadidőjármű-szegmensben.

A Hyundai „érzéki sportosság” formai filozófiáját megtestesítő Tucson valóságos vizuális mestermű, amely szabadidőjárműves bájával és progresszív megjelenésével tökéletesen megfelel napjaink modern ízlésvilágának.

Legyen szó a messze élő nagyszülők meglátogatásáról vagy tájban gyönyörködős országúti autózásról, ha a családdal indulunk útnak, olyan autóra lesz szükségünk, amely fennakadások nélkül képes felvenni a mindennapok ritmusát. A Hyundai Tucson megbízható társként lép színre, olyan autóként, amelyet célzatosan úgy terveztünk, és aprólékos gonddal úgy valósítottunk meg, hogy minden pillanatban az ügyfelet helyezze a középpontba. A Tucson az ügyfélközpontú ötletesség mintapéldánya, amely precíz dizájnnal, páratlan kényelemmel és a biztonság iránti, maximális elkötelezettséggel elégíti ki utasai minden igényét.

A 2020 szeptemberében piacra dobott, negyedik generációs Tucson három év után most először újul meg; a változások még versenyképesebbé hivatottak tenni az új modellt.

Az új Hyundai Tucson jelenleg nem kapható.