KONA Electric N Line

KONA Electric N Line

A Hyundai Motor bemutatja az elektromos járművek stílusát újraalkotó, vadonatúj KONA Electric N Line modellt, amely magával ragadó módon gazdagítja sportos formajegyekkel a villanyautók jellegzetes dizájnelemeit.

A modell legújabb változata jellegzetes N Line stílusjegyeket kínál azon ügyfelek számára, akik szeretnének kiemelkedni a tömegből. Most először a vadonatúj KONA összes hajtásláncával elérhető az N Line kivitel.

Offenbach, 2024. január 17.

A Hyundai Motor Europe még sportosabb megjelenéssel ruházza fel legkeresettebb elektromos típusát. Ez az első olyan akkumulátoros elektromos Hyundai modell, amely megkapja a sportos N Line csomagot, tovább erősítve a márka ügyfélközpontú szemléletét, hogy a választási lehetőségek minél szélesebb kínálatát biztosítsa azon ügyfelei számára, akik szeretnének tisztán elektromos mobilitásra váltani.

A KONA Electric N Line sportos, dinamikus dizájnnal egészíti ki a modell eleve lenyűgöző teljesítményét és hatótávolságát. A stílust és a fenntarthatóságot egyaránt nagyra értékelő ügyfelek most még inkább saját ízlésükhöz igazíthatják a Hyundai legnépszerűbb szabadidőjárművét, amely megnövelt méreteinek köszönhetően a kategória legkedvezőbb helykínálatát nyújtja.

Exkluzív N Line stíluselemek

A KONA Electric N Line különleges formai jegyei között említést érdemel az egyedi első és hátsó lökhárító, a stílusos oldalsó kötény, valamint az exkluzív, 19 colos keréktárcsák, amelyek még inkább kihangsúlyozzák a modell sportos megjelenését. A merész dizájnt az összetéveszthetetlen N Line emblémák teszik még karakteresebbé.

A KONA Electric N Line utasterében N Line logóval és piros kontrasztos öltésekkel varrott sportülések teremtenek magával ragadó, dinamikus vezetői környezetet. A kormánykeréken és a műszerfalon további piros részletek teszik még exkluzívabbá az N Line belső kidolgozását. Dizájnereink mindenekelőtt arra törekedtek, hogy anélkül biztosítsanak lebilincselő vezetési élményt, hogy az a kényelem vagy a funkcionalitás rovására menne.

N Line jellemzők:

 • Agresszívabb, sportos orr- és farkialakítás
 • Exkluzív elektromos N Line első és hátsó lökhárítók
 • Fényes fekete külső visszapillantó tükrök
 • Kéttónusú fekete tetőlemez (opciós)
 • Egyedi N Line kormánykerék
 • Exkluzív N Line fémpedálok
 • Fekete tetőkárpit
 • 19 colos könnyűfém keréktárcsa, exkluzív N Line kialakítással
 • Egyedi N Line ülések kontrasztos piros öltésekkel
 • Kétféle üléskárpit választható: szövet, illetve öko Alcantara és bőr kombinációja
 • A különleges kivitelű Alcantara® 57 százalékban újrahasznosított poliésztert tartalmaz


A 2024 februárjában gyártásba kerülő KONA Electric N Line első példányai várhatóan 2024 tavaszán jelenthetnek meg Európa útjain. A bevezető széria színei – Serenity White gyöngyházfényű karosszéria kéttónusú Abyss Black gyöngyházfényű tetővel – még látványosabbá teszik a merész, stílusos modell érkezését a tisztán elektromos szabadidőjárművek szegmensébe.

A Hyundai most először teszi a vadonatúj KONA összes hajtáslánc-változatához elérhetővé az N Line csomagot: ennek köszönhetően a KONA N Line a legkülönfélébb ügyfelek számára kínál sokoldalú, izgalmas lehetőséget. Legyen szó belső égésű motorról, hibrid hajtásláncról vagy tisztán elektromos kivitelről, az ügyfelek minden formában élvezhetik az N Line sportos, karakteres jellemzőit. Ezzel a Hyundai még magasabb szintre emeli az innováció és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét.