Az Ön Hyundai gépkocsija. Az Ön szervize. Az Ön tele.

Várja örömmel a telet!

Optimálisan felszerelve - téli ajánlatainkkal

Amikor már metsző, hideg szél süvölt az utcákon, és dér lepi be a mezőket, ne halogassa tovább: készítse fel Hyundai gépkocsiját a téli időszakra! A Hyundai tapasztalt szerviz szakemberei segítenek Önnek optimálisan felkészíteni Hyundai gépkocsiját a tél kihívásaira. Szeretnék téli utazásukat zavartalan, idilli élményként megélni? Önfeledten élvezni a behavazott tájat, amint sílécen vagy hódeszkán siklanak a hegyoldalon? A Hyundai szerviz szakemberei segítenek kiválasztani azokat a tartozékokat, amelyekkel felszerelve Hyundai gépkocsija idén télen feledhetetlen élményekhez segíti hozzá Önt és családját. Nézze meg a saját szemével!

Tegye télállóvá autóját! A Hyundai téli átvizsgálás még biztonságosabbá, még megbízhatóbbá teszi autóját. Szerviz szakembereink időben felismerik és kiküszöbölik a lehetséges problémákat, így a téli időszakban is magabiztosan számíthat Hyundai gépkocsijára.

A következő tételeket ellenőrizzük:

 • Indító akkumulátor
 • Fékrendszer
 • Szűrők
 • Abroncsok
 • Klímaberendezés
 • Ablaktörlő / -mosó rendszer
 • Olajszint
 • Első és hátsó világítás
 • Fényszóró beállítások
 • AdBlue®
  és számos egyéb alkatrész
Hurrá, indulunk síelni!

Sí- és hódeszka-szállító 600

Imád síelni vagy hódeszkázni? Tegye egyszerűbbé és kényelmesebbé a télisport-eszközök szállítását: a 'Sí- és hódeszka-szállító 600' akár hat pár síléc vagy négy hódeszka biztonságos elhelyezésére alkalmas. Gyorsan és praktikusan felszerelhető, és zárható is. A síléceket és hódeszkákat gumibetétek rögzítik, így nem kell aggódnia amiatt, hogy megsérülnek vagy elmozdulnak.

Keresztlécek

Teremtsen helyet a téli kalandoknak. Ezeket a biztonságos, könnyű keresztléceket kifejezetten az Ön Hyundai gépkocsijának tetősínjeihez terveztük. Felszerelésük egyszerű. Így ha útnak indul, soha nem kell semmit otthon hagynia.

LED-es csomagtartó és csomagtérajtó világítás

Soha többé nem kell tapogatóznia, ha a sötét téli napokon keres valamit. A LED-es csomagtartó és csomagtérajtó világítás az ajtó felnyitásakor azonnal felgyullad. Tökéletes látási viszonyok a csomagtartóban és az autó mögött.

Hyundai szakértői tanácsok

Az autóklubok statisztikái megerősítik, hogy a meghibásodások többségét a nem megfelelően működő indító akkumulátorok okozzák. Alacsony hőmérsékleten jelentős mértékben csökken az akkumulátor teljesítménye. A fűtés, a világítás vagy az ülés- és kormányfűtés szintén jelentős terhelést jelentenek az indító akkumulátor számára.

• Tisztítsa meg rendszeresen indító akkumulátorát. A nedves lerakódásokon áramszivárgás léphet fel, ami az akkumulátor lemerüléséhez vezethet.
• Keresse fel márkaszervizünket még a tél beköszönte előtt, és kérjen Hyundai akkumulátor ellenőrzést.
• A Hyundai szerviz szakemberei optimálisan feltöltik akkumulátorát. A modern járművek fedélzetén több mint ötven vezérlő berendezés található, ezért az akkumulátor töltése összetett, figyelmet igénylő folyamat.

Hadd adjunk Önnek tanácsot!

Akkumulátor ellenőrzés
Hyundai fékellenőrzés

Indító akkumulátor ellenőrzése

Indítsa lendületesen az utazást. A Hyundai szerviz munkatársai felmérik az akkumulátor töltési teljesítményét és általános állapotát, meghatározzák a meghibásodás valószínűségét, és ha szükséges, különböző megoldási lehetőségeket javasolnak.

Hyundai fékellenőrzés

Fontos, hogy rendszeresen ellenőriztesse fékjei állapotát. A fékteljesítmény a pedál minden egyes lenyomását követően csökken, és mire Ön ezt észleli, talán késő lesz. Rendszeres ellenőrzéssel viszont mindig abban a tudatban autózhat, hogy maximálisan megbízhat járműve fékjeiben.

Eredeti minőség, az Ön biztonságáért.

Eredeti Hyundai akkumulátor
Eredeti Hyundai fékbetétek és tárcsák
Eredeti Hyundai ablaktörlők

Eredeti Hyundai akkumulátor

Kiváló minőségű indító akkumulátoraink kedvező áron kínálnak maximális teljesítményt. Az akkumulátorokat kifejezetten az egyes modellekhez, azok szükségleteit figyelembe véve választottuk ki.

Eredeti Hyundai fékbetétek és tárcsák

Válassza az eredeti Hyundai alkatrészeket, hogy mindig élvezetes, biztonságos vezetésben lehessen része. Az eredeti Hyundai féktárcsák és -betétek megbízható minőségére mindenkor számíthat.

Eredeti Hyundai ablaktörlők

Válassza az eredeti Hyundai ablaktörlő lapátokat: tökéletesen illeszkednek, és egyenletes erővel simulnak az üvegfelületre, így hosszú időn át hatékonyan tisztítják szélvédőjét.

Jobb tapadás csúszós utakon.

Könnyűfém keréktárcsák

Az eredeti Hyundai keréktárcsákat úgy terveztük meg, hogy az egyes darabok eltérő megjelenést eredményezzenek. A formák és színek ihletett alkalmazása jóvoltából Ön széles palettáról válogathat: keréktárcsáink között bizonyosan megtalálja azt, amelyik tökéletesen illik Hyundai autója karakteréhez. Hadd adjunk Önnek tanácsot!

Hyundai keréktárcsa és abroncs szerviz

Ha tartósan 7°C alá süllyed a hőmérséklet, ideje téli abroncsokra váltania. A lágyabb gumikeverék fokozott biztonságot nyújt a téli utakon. Szerviz munkatársaink lecserélik autóján a kerekeket. Ha úgy kívánja, tárolni is tudjuk kerekeit: miután a megfelelő nyomásra fújtuk azokat, a Hyundainál száraz, hűvös, naptól védett helyen tölthetik a telet. Ez a kényelmes, praktikus lehetőség optimális élettartamot eredményez, Ön pedig időt és tárolóhelyet takaríthat meg.

Keréktároló zsákok

A 4 darabból álló kerékzsák-készlet segít tisztán tartani a kerekeket, a ruházatot és a tárolóhelyet. Szállítás közben óvja az autó belső terét.

A jól karbantartott jármű elengedhetetlen tartozékai.

Csomagtéri tálca toldattal
Gumiszőnyegek
Sárfogó készlet

Csomagtéri tálca toldattal

Nedves vagy piszkos holmit kell szállítania? A félig merev, csúszásmentes tálca megemelt peremének köszönhetően tökéletesen vízhatlan, így segítségével tisztán tarthatja a csomagteret. Kihajtható része síkba fektetett ülések esetén is elfedi a teljes padlófelületet, rögzítését tépőzárak teszik egyszerűvé.

Gumiszőnyegek

A tartós, könnyen tisztítható padlószőnyegek a legszélsőségesebb időjárásban, a legélvezetesebb kalandok során is hatékonyan és hiánytalanul óvnak a nedvesség, a sár és a homok ellen. A modellre szabott körvonalak és rögzítési pontok révén nem mozdulnak el a helyükről.

Sárfogó készlet

Ezek a kecses, egyedi kialakítású sárfogók rossz időben, úton és terepen egyaránt óvják a fenéklemezt, a küszöböket és az ajtókat a szennyeződésektől, a felverődő hólétől vagy sártól.

Töltsön télen is egyszerűen.

Mode 3 töltőkábel

A Mode 3 töltőkábel mindkét végén Type 2 csatlakozókat találunk. Használja nap mint nap az ilyen aljzatokkal felszerelt nyilvános és otthoni töltőpontokon.