A formaterv evolúciójának forradalma.

A Tucson Hybrid kifinomult, progresszív formaterve kétségtelenül forradalmi jelentőséggel bír. A modern esztétikai értékeket új magaslatokra emelő modellt a szabadidőjármű-dizájn élvonalába sorolják kidolgozott felületei és dinamikus vonalai.

Külső formaterv

Érzéki sportossággal gazdagítja a szabadidőjárművek piacát.

A Tucson az első olyan Hyundai szabadidőjármű, amelyet a márka új Érzéki Sportosság formanyelvét követve fejlesztettek ki. A nagyobb, szélesebb karosszéria izmos kiállását éles törésvonalak és dinamikus arányok jellemzik, az élettel teli felületek progresszív megjelenést kölcsönöznek a modellnek, anélkül, hogy felhígítanák a Tucson robusztus szabadidőjárműves hagyatékát.

360°

0%

  Parametrikus rejtett lámpatestek.

  A parametrikus hűtőmaszk sötét króm tónusú, geometrikus mintázata abban a pillanatban átalakul, amint útnak indul az autó. Az ultramodern féltükrös világítástechnológiának köszönhetően a parametrikus rejtett világítás kikapcsolt állapotban nem látható. LED-es nappali világítás felkapcsolásakor a hűtőmaszk külső elemei ékköveket idéző formavilágot öltenek, egyedülálló, modern fénykarakterrel ruházva fel az autót. Amint leállítjuk a motort, a fények ismét beleolvadnak a hűtőrácsba.

  The all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV pictured from the front.

  Szabja személyre, alakítsa saját stílusához a Tucsont.

  Három új árnyalattal (Shimmering Silver, Amazon Grey és Teal) egészült ki a paletta, így immár összesen kilenc karosszériaszín közül választhat. Emellett opcióként Phantom Black vagy Dark Knight kidolgozású, kontrasztos kéttónusú tetőlemez is kérhető, további lehetőségeket kínálva az egyedi stílushoz igazodó megjelenésre.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The 17" and 19" alloy wheels of the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

   Könnyűfém keréktárcsák.

   Válasszon a 17 és 19 colos, dinamikus rajzolatú könnyűfém keréktárcsák közül.

  2. Ultramodern üveg márkajelzés.

   A Tucson farának ultramodern formai részleteire üveg Hyundai logó teszi fel a koronát: ez háromdimenziósnak tűnik, ám valójában nem emelkedik ki a felületből, szakítva az autóiparban szokásos megoldásokkal.

  3. Rear view of the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV with the Hyundai hidden rear wipers.

   Rejtett hátsó ablaktörlő.

   A Tucson Hybrid az első olyan Hyundai modell, amely a hátsó légterelő mögött megbúvó, rejtett hátsó ablaktörlőt kapott.

   Belső kialakítás

   Az Interspace szépsége.

   A Tucson Hybrid kifinomult, tágas belső terében - avagy az Interspace-ben - nyitott, szellős érzés fogad. A tér, a technológia és az információ itt mind összefonódik. Az utastér minden pontján vízesések által ihletett, érzéki formákkal és kiváló minőségű, puha tapintású anyagokkal találkozunk, amelyek új szintre emelik a modell megjelenését és hangulatát.

   The all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV's optional panorama sunroof.

   Panoráma napfénytető.

   Engedje be a napfényt és a szellőt a Tucson Hybrid opciós panoráma napfényteteje segítségével.

   Belső színkombinációk.

   Válasszon háromféle kivitel - egytónusú fekete, kéttónusú fekete / mohaszürke, valamint Teal (kékeszöld) színcsomag - közül. Bármely színre esik a választása, a középkonzoltól dupla ezüst dekorsáv fut végig egészen a hátsó ajtókig, harmonizálva a felületek semleges színekben kivitelezett, rétegezett prémium anyagaival.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The black one- tone color option for the interior design of the all-new Hyundai Tucson Hybrid SUV.

    Obsidian Black.

    Klasszikus fekete tónus, szövet vagy bőr üléskárpittal.

   2. Moss Grey.

    A mohaszürke belső tér szintén szövet vagy bőr üléskárpittal választható.

   3. The black textile or leather seats inside the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

    Teal.

    Válassza a fekete szövet- vagy bőrkárpitozást, az üléseken, a könyöklőn és a sebességváltó karján alkalmazott zöldeskék árnyalatú öltésekkel. A műszerfal és az ajtópanel szövetkárpitozását szintén zöldeskék textilbetét díszíti.