Kiemelkedő formavilág.

A BAYON éles vonalaival és látványos arányaival kiemelkedik a mezőnyből. A kecses, elegáns modell a Hyundai díjnyertes szabadidőjárműves hagyatékát elegáns formában ötvözi az új Érzéki Sportosság formanyelv lenyűgöző értelmezésével.

Művészi ihlet

A BAYON európai művészek alkotásaihoz nyújtott ihletet.

A BAYON világpremierje alkalmából felkértünk kilenc európai képzőművészt, hogy az autó jellegzetes stíluselemeiből kiindulva alkossanak valami egyedülállót. A kampányt a modell speciális jellegzetességei ihlették: ez az első olyan Hyundai modell, amelyet kifejezetten az európai piacra fejlesztettek, míg a Hyundai 'érzéki sportosság' formanyelvét alkalmazó, karakteres dizájnja műalkotások ihletadó forrásaként szolgált.

Külső

Az érzéki sportosság erőteljes eleganciája.

A Hyundai kecses crossoveres stíluselemeit alkalmazó, divatos megjelenésével a BAYON erőteljes, mégis elegáns formanyelvet tolmácsol. Az egyedi, magabiztos modell erőteljes vonalai és nyílhegy alakú lámpatestei a Hyundai érzéki sportosság formanyelvét alkalmazzák, amely az arányok, a szerkezet, a dizájn és a technológia összhangjára törekszik.

360°

0%
  1. The arrow shaped headlamps and wide grille harmonize with the sleek air intake band and narrow LED DRLs on top to give the front a truly one-of-a kind look.

   Szemből.

   A nyílhegy alakú fényszórók és a széles hűtőmaszk a felettük húzódó kecses légbevezető réssel és a keskeny LED-es nappali fényekkel harmonizálva teljességgel egyedi megjelenést eredményez.

  2. On the side, the dynamic shoulder draws the eye into the strong graphic features, the powerful c-pillar form, and the sporty wedge-shaped profile.

   Oldalról.

   Oldalnézetből a dinamikus vállkialakítás az autó erőteljes grafikus elemeire irányítja a figyelmet: a masszív C-oszlopra és a sportos, ék alakú sziluettre.

  3. The all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV from the rear.

   Hátulról.

   A nyílhegy alakú, LED-es hátsó lámpatesteket hangsúlyos piros sáv köti össze. A hátoldal két szélébe kitolt fényforrások még szélesebbnek láttatják az autót.

   Engedje érvényesülni személyiségét. Az Ön autója. Az Ön színei.

   A BAYON szemkápráztató sziluettjéhez kilencféle karosszériaszín - köztük a vadonatúj Mangrove Green gyöngyház árnyalat - közül választhat. Ezen túlmenően a Phantom Black gyöngyház árnyalatú, kéttónusú tetőlemez és külső tükörház révén tökéletesen személyes ízléséhez igazíthatja autója megjelenését.

   The power of choice.

   • Polar White

   • Sleek Silver Metallic

   • Aurora Gray Pearl

   • Aqua Turquoise Metallic

   • Elemental Brass Metallic

   • Dragon Red Pearl

   • Intense Blue Pearl

   • Mangrove Green Pearl

   • Phantom Black Pearl

   Belső

   Üdítően tágas.

   A Hyundai tervezői elsősorban az elöl és hátul utazók maximális kényelmére, valamint a lehető legtágasabb csomagtartó kialakítására törekedtek; és ennek során világos, modern környezetet teremtettek a BAYON fedélzetén. Az ajtók természetes formák ihlette kidolgozása elegánsan illeszkedik a műszerfalhoz. Az ajtók kialakítása tökéletesen igazodik a műszerfal idomaihoz, míg a LED-es hangulatvilágítás visszafogott, ugyanakkor kifinomult kék derengésbe borítja az utasteret.

   1. Woman in the drivers seat of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV with panorama roof.

    Kiemelkedő látási viszonyok és komfort.

    Az emelt üléspozíció egyszerre kényelmes és stílusos: a kiváló minőségű szövetkárpittal borított ülések könnyűvé és kényelmessé teszik a be- és kiszállást.

   2. The sleek and stylish dashboard inside of the the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

    Kecses és divatos műszerfal.

    A hangsúlyos műszerfalnak szokatlanul divatos megjelenést kölcsönöznek a kecses, vízszintes bordák, amelyek egyben kihangsúlyozzák az orr széles, tetszetős kialakítását.

   3. The sporty 4-spoke steering wheel inside of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

    Sportos, négyküllős kormánykerék.

    A sportos kormánykeréken elhelyezett kapcsolókkal könnyedén vezérelheti a fedélzeti rendszereket, és kapcsolatban maradhat a külvilággal.

   4. The 10.25’’ centre touchscreen and digital cluster in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

    Két nagyméretű, egységbe foglalt kijelző.

    A 10,25 colos digitális műszeregységet és a központi érintőképernyőt optikailag összekapcsoltuk, ami elegáns, modern megjelenést, valamint felülmúlhatatlan használhatóságot eredményezett. A rendszer osztott képernyős funkcionalitást is kínál.

    1. The brilliant 10.25” digital cluster inside of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Nagy fényerejű 10.25” digitális műszeregység.

     Tegye még modernebbé a beltér megjelenését: a ragyogó, új 10,25 colos digitális műszeregység ott jeleníti meg a legfontosabb menetinformációkat, ahol azokat a legkönnyebb leolvasni: elöl, középen. A kijelző testre szabható: megjeleníthető rajta a sebesség (digitális formában), az energiaáramlás (csak 48V esetén), vagy a SmartSense funkciók.

    1. 1
    1. The different drive modes of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV: Normal, Eco and Sport.

     Három választható üzemmód.

     Válasszon a hangulatához illő üzemmódot. A választott üzemmódtól függően módosulnak a gáz- és kormányreakciók, valamint a váltási pontok, így markánsan eltérő vezetési élményben részesülünk. A digitális műszeregység színváltással igazodik a választott üzemmódhoz. A kék a normál, a zöld az öko, a piros pedig a sport üzemmódot jelöli.

    1. 1

    A visszafogott beltéri díszítőelemek pihentető környezetet teremtenek.

    A BAYON utasterében finom, visszafogott díszítőelemekkel megvalósított, diszkrét színvilág és kárpitozás olyan megnyugtató hangulatot teremt, amelyben a vezető maximálisan a forgalomra összpontosíthat. A semleges belső színek és anyagok gondosan összeválogatott palettája tökéletesen harmonizál a választható karosszériaszínekkel. Alapkivitel a fekete szövetkárpitozás, míg opcióként kétféle alternatív színvilág is elérhető.

    1. The full black interior trim inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Fekete.

     Időtlen klasszikus: egyszerű, mégis kecses és divatos. Tökéletes választás azok számára, akik visszafogott belső teret szeretnének.

    2. The Black interior trim features light grey fabric accents for the all-new Hyundai BAYON.

     Sötétszürke / világosszürke.

     A sötétszürke belső színvilágot világosszürke szövetbetétek, valamint kontrasztos szürke öltésekkel varrott, exkluzív üléskárpit-mintázat jellemzi.

    3. The Dark Gray with Mangrove Green interior trim features for the all-new Hyundai BAYON crossover SUV.

     Fekete / Mangrove-zöld.

     A fekete / mangrove-zöld belső színvilágot világosszürke szövetbetétek, valamint kontrasztos mangrove-zöld öltésekkel varrott, exkluzív üléskárpit-mintázat jellemzi.

     The LED ambient lighting in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     LED-es környezeti hangulatvilágítás.

     Az éjszakai vezetés mindig különleges élmény. A belső tér gondosan behangolt, visszafogott kék LED-es hangulatvilágítása kellemes aláfestést biztosít az utazáshoz.

     Interior view of the back seats inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Kényelemre született.

     A BAYON ugyanolyan kényelmes, mint amilyen sportos: a kiváló minőségű szövetülések minden utazás alkalmával maximálisan komfortosak.

     Fedezze fel a BAYON részleteit.

     A műfajteremtő formavilág és az élvonalbeli biztonság találkozása. Menet közben ultramodern kapcsolódási szolgáltatások tartják naprakészen. Az új hajtásláncok és erőátviteli opciók kifinomult, fenntartható vezetési élményt biztosítanak. A BAYON új mércéket állít kategóriájában.