Gratulálunk fődíjunk nyertesének, Lippai Zsoltnak!

"Most, hogy a futás kicsit visszavéve, a sérülés miatt, autóztam.

Pár hónapja a Hyundai egy játékot hirdetett, az N sorozatához kapcsolódva. A koreai gyártó az N modellekkel a sportosságot, a teljesítményt jelzi. Bárki indulhatott, aki bemutatta a saját N-pillanatát. Jelentkeztem, és én lehetek az a szerencsés, aki néhány napra használhat egy ilyen autót.

Igyekeztem itt is önazonos lenni, és végül nem egy brutális erős és gyors autót választottam, hanem a cég egyik kevésbé ismert, de annál izgalmasabb modelljét, egy plug-in hibrid Ioniq-ot. Nagy, kényelmes, jól pakolható, és valami viccesen keveset fogyaszt. Tisztán elektromos üzemmódban 70 km körül képes haladni, hosszabb távon a benzinmotor működését segíti, simán elsőre sikerült 4 liter alatti fogyasztással lezavarni közel 600 km-t. Akár 220-ról is tölthető.

Ez az autó jól jellemzi a futásaim, és engem is. Nem gyors, de a világból is kimegy. Van benne egy nagy adag egyéniség, és technika. Azt hiszem, nagyon hamar meg tudnám szokni. Köszönöm a lehetőséget, és azért még egy kicsit kiélvezem ezt a gépet." - Lippai Zsolt - 2019. szeptember 21.