Hírek

A Hyundai Motor elismeri európai márkakereskedői teljesítményét

  • 168 európai márkakereskedés részesült elismerésben az ügyfélszolgálat és értékesítés terén elért sikereiért
  • 18 márkakereskedés – a legek legjei – megkapta a hőn áhított Elnöki Díjat
  • A díjátadó ceremónián ünnepelték az európai első negyedéves értékesítés eddigi rekordját

A Hyundai Motor május 3-án ünnepelte és díjazta a legjobb teljesítményt nyújtó európai márkakereskedéseit. A frankfurti Union Halle-ban tartott eseményen 24 országból 168 márkakereskedést jutalmaztak kimagasló ügyfélszolgálati munkájukért és értékesítési eredményeikért. 18 márkakereskedés nyerte el a legkomolyabb elismerést: az Elnöki Díjat.

A nyertes márkakereskedésedk képviselői ismerkedhetnek meg közlebbről először Európában a vadonatúj Hyundai IONIQ modelljével. A harmadik negyedév végén piacra kerülő modell hybrid változat érkezik először a bemutatótermekbe, ezt a későbbiekben követi a plug-in hybrid és a tisztán elektromos hajtású modell. Ezzel a választékkal a Hyundai Motor az első olyan gyártó, aki egy modellben kínál ennyi alternatív hajtású motort.

“A Hyundai Motor jövőjének jelképe lett az innovatív IONIQ és ezt a márkakereskedéseink közvetítik a vásárlók felé,” mondta Thomas A. Schmid, a Hyundai Motor Europe ügyvezetője. “Üzleti kapcsolataink további erősítése és márkánk pozitív megítélése érdekében továbbra is támogatjuk minden európai márkakereskedőnket azzal is, hogy kinyilvánítjuk elismerésünket a kivételes teljesítményük iránt. ”

2016-ban Elnöki Díjban részesült márkakereskedéseink:

MárkakereskedésVárosOrszág
Autohaus FürstUnterwartAusztria
Moorkens AntwerpenBerchemBelgium
Hyundai Centrum PrahaPragueCseh Köztársaság
Rørbæk Biler HjørringDánia
ProteaMeauxFranciaország
Auto SmolczykHattingenNémetország
AutopalaceBudapestMagyarország
Picca MotorsMolfettaOlaszország
Autobedrijf Dirk BartenAlkmaarHollandia
Sven KviaSandesNorvégia
StawowyBielsko-BialaLengyelország
Tiriac AutoBucharestRománia
Motor-Car PrešovPrešovSzlovákia
AutobinckLjubljanaSzlovénia
Fornells MotorFornells de la SelvaSpanyolország
Svenska MotorSkövdeSvédország
Faust AutoHinwilSvájc
Daly’s GarageBelfast Egyesült Királyság

A Hyundai Motor mindenhol kifogástalan szolgáltatást kíván nyújtani, megbecsülve a vásárlói visszajelzéseket. 31 országban rendszeres teljesítmény értékelés folyik az értékesítés és a szerviz területén egyaránt. Az értékesítési számok mellett a minőségi mutatók is fajsúlyosak az összértékeléskor. Országonként pusztán egyetlen márkakereskedés érdemelheti ki az Elnöki Díjat. Ennek elnyeréséhez a jók között is a legjobbnak kell lenni.