Hírek

Sajtóközlemény


Előzetes képeken az új Hyundai Kona és Kona N Line szabadidőjárművek


  • •Az új Kona nagyvárosi, sportos formai jegyekkel erősíti egyedülálló személyiségét
  • •Az új Kona N Line kiegészítő aerodinamikai megoldásai még sportosabb hangvételt eredményeznekOffenbach, 2020. augusztus 26. – A Hyundai Motor bepillantást enged azoknak a hamarosan érkező új Kona és Kona N Line crossover modelleknek a részleteibe, amelyek a Hyundai 'érzéki sportosság' globális formanyelvét alkalmazzák.


Szélesebb kiállás, kecsesebb megjelenés

Az új Kona szélesebb, határozottabb kiállása mellett olyan, cápát idéző orrkialakítással büszkélkedhet, amely még kecsesebbé teszi megjelenését. Az ultramodern, kifinomult összhatáshoz a továbbfejlesztett nappali fények is hozzájárulnak. Az autó robusztus megjelenését új első lökhárító és védőlemez erősíti.


Az első Kona N Line

Az új Kona N Line mélyre húzott légbeömlő nyílásaival, agresszívabb első lökhárítójával, finoman meghúzott törésvonalaival, valamint a karosszéria sarkain elhelyezett aerodinamikai elemekkel még áramvonalasabb megjelenéssel büszkélkedhet. Az N Line a nagyteljesítményű N márka kínálatának vonzó belépő változata, amely minden eddiginél szélesebb ügyfélkör részére teszi izgalmassá a Kona crossovert.


Az új Kona és Kona N Line modellek formai megoldásairól a következő hetekben szolgálunk további információval.