Hírek

Sajtóközlemény


Kedvcsináló képeken mutatkozik be a továbbfejlesztett, villamosított új Hyundai Santa Fe

  • • Az új Santa Fe első képe jól szemlélteti a Hyundai ikonikus szabadidőjárművének robusztus, fényűző formatervét
  • • Most először villamosított – hibrid és plug-in hibrid – hajtásláncokkal is elérhető
  • • A Hyundai európai modellkínálatának első olyan tagja, amely a Hyundai vadonatúj, harmadik generációs járműplatformjára épülOffenbach, 2020. május 26. – A Hyundai Motor először engedett betekintést az új Santa Fe dizájnjába. A Hyundai szabadidőjármű-kínálatának legrégebb óta fennálló csúcsmodellje ezen legújabb kiadásában tekintélyt parancsoló, karizmatikus külső formatervet, valamint az érzékelhető minőség és a kényelem prémium szintjét nyújtó belső teret kínál.


A kedvcsináló képen számos új formai megoldás fedezhető fel, köztük az új, integrált architektúra elemeként megjelenő, hűtőmaszkkal kombinált nappali világítás. A széles hűtőmaszk merész személyiséget kölcsönöz az új Santa Fe-nek; a rács geometrikus mintázata térhatású megjelenést eredményez. A modell robusztus kiállását az új, T alakú nappali világítás koronázza meg, messziről is azonnal felismerhetővé téve az új Santa Fe-t.


Ami a műszaki újdonságokat illeti, a Hyundai új, villamosított hajtáslánc-kínálatának részeként most először kínál hibrid és plug-in hibrid hajtáslánc-opciókat a modellhez. Az új Santa Fe az első olyan Hyundai modell az európai piacon – illetve az első olyan Hyundai szabadidőjármű világszerte –, amely az autógyártó vadonatúj, harmadik generációs járműplatformjára épül. Az új platform jelentős előrelépést tesz lehetővé a menetteljesítmények, a vezethetőség és a biztonság terén, továbbá megteremti a villamosított hajtásláncok beépítésének a lehetőségét.


Az új Santa Fe 2020 szeptemberétől lesz kapható Európában. További tájékoztatás a következő hetek során várható.