Hírek

A Hyundai exkluzív képekkel és termékbemutató videóval fedi fel a vadonatúj i20 további részleteit

  • • A Hyundai a vadonatúj i20 exkluzív Lime Green kivitelének belső terét ábrázoló képeket tett közzé
  • • Elérhető egy termékismertető videó is, amelyben Raf Van Nuffel, a Hyundai Motor Europe termék marketingért és árképzésért felelős igazgatója beszél az autóról
  • • A vadonatúj i20 új, dinamikus megjelenést, gazdagabb biztonsági és kapcsolódási felszereltséget, valamint opciós 48V-os mild hybrid hajtásláncot kínál
  • • A 2020 nyarától elérhető, vadonatúj i20 lesz az első olyan Hyundai modell Európában, amely a márka új 'érzéki sportosság' formanyelvét alkalmazzaOffenbach, 2020. március 25.– A Hyundai új képeket tett közzé a vadonatúj i20 utasteréről, részletesen bemutatva a modern, szellős és tágas környezetet. Emellett egy új termékbemutató videó is készült, amelyben Raf Van Nuffel, a Hyundai Motor Europe termék marketingért és árképzésért felelős igazgatója ismerteti a vadonatúj i20 legfontosabb funkcióit.


Kecses belső kialakításról tanúskodnak az új képek


A vadonatúj Hyundai i20 kecses kidolgozású belső tere magasra emelt műszerfallal és beépített hangulatvilágítással teremt kiváló térérzetet. Az egyik leglátványosabb beltéri részlet a műszerfalon végig húzódó, vízszintes dekorelemek


Az i20 vadonatúj belső terének részleteit egy sor új fényképen csodálhatjuk meg. A vezető körül két széles formátumú monitor – egy 10,25 colos digitális műszeregység és egy szintén 10,25 colos központi érintőképernyő – teremt digitális környezetet. A járműhöz felső kategóriás kapcsolódási és zenei megoldások érhetők el, a vezeték nélküli okostelefon töltőfelülettől kezdve a nyolc hangszórós (mélynyomóval) Bose Premium audiorendszerig.


A képek a vadonatúj i20-as bőséges helykínálatáról és praktikumáról is tanúskodnak. Külön említést érdemel a csomagtartó, amely az előző generációs i20 modellnél 25 literrel tágasabb: összesen 351 literes.


A képeken látható autó új Lime Green belső hangulatot kapott. Emellett egytónusú fekete, valamint fekete-szürke színvilág is rendelhető.


Termékbemutató video ismerteti a továbbfejlesztett funkciókat és az új dizájnt.


Az új termékismertető videóban Raf Van Nuffel, a Hyundai Motor Europe termék marketingért és árképzésért felelős igazgatója ismerteti a vadonatúj i20 legfontosabb jellemzőit.


A vadonatúj i20 friss, dinamikus formavilágot és még arányosabb karosszériát kapott. Az autó elsőként alkalmazza a Hyundai új formanyelvét, az 'érzéki sportosságot.'


Az új modell az új SmartSense aktív biztonsági szolgáltatások hosszú sorát is kínálja, így a vadonatúj i20 a kategória legteljesebb körű biztonsági csomagjával rendelkezik. Ebben megtalálható a navigációs alapú intelligens sebességszabályozó automata, amely autópályán tartja a megfelelő sebességet, vagy az intelligens sebességkorlátozás szabályozás, amely önműködően módosítja a jármű sebességét.


Ami a hajtáslánc-választékot illeti, a vadonatúj i20 most először 48 voltos mild hybrid technológiával is felvértezhető, ami még takarékosabbá teszi a modellt. A mild hybrid rendszer a 100 és 120 lóerős 1.0 T-GDi motorokhoz társítható. Szintén újdonság az intelligens manuális sebességváltó (iMT).


A vadonatúj i20-ra vonatkozó teljes termékinformációk, valamint a műszaki adatok megtalálhatók a sajtómappában: https://www.hyundai.news/eu/press-kits/the-all-new-hyundai-i20-emotional-design-meets-advanced-technology/ .