Hírek

A Hyundai Motorsport új előzetesen mutatja meg a 2019-es Frankfurti Autószalonon debütáló elektromos versenyautóját

  • •A Hyundai Motorsport szeptember 10-én, a Frankfurti Autószalon sajtónapján fogja leleplezni vadonatúj elektromos járművét
  • •Az első villanymotoros jármű, amelyet a Hyundai Motorsport alzenaui központjában terveztek és fejlesztettek
  • •A Hyundai Motorsport közösségi média csatornáin bemutatta a Frankfurti Autószalonon bemutatkozó újdonság második előzetesét
Alzenau, Németország, 2019. szeptember 2.– A Hyundai Motorsport a következő héten, a Frankfurti Autószalonon (IAA) fogja bemutatni első elektromos versenyautóját.


A vállalat németországi központjában, Alzenauban tervezett és épített versenyautóról az autókiállítás sajtónapján, szeptember 10-én rántják le a leplet. Az IAA jelmondata, a ‘Driving Tomorrow’ tökéletes hátteret teremt a Hyundai Motorsport legfrissebb motorsport-programjának ismertetéséhez.

A Hyundai Motorsport 2012-es megalapítása óta meghatározó tényezővé vált a rali- és pályaversenyzésben. 2015 szeptemberében a cég az ügyfélversenyzőket kiszolgáló, testre szabott ügyfél motorsport részleggel bővítette tevékenységeit, és ennek égisze alatt olyan olyan ütőképes versenyautókat fejlesztett ki, mint az i20 R5, az i30 N TCR és a Veloster N TCR.

A Hyundai Motorsport elektromos lépésváltása megerősíti a szervezet ambiciózus terveit és elért eredményeit, valamint kihangsúlyozza az élvonalbeli technológiák iránti, szenvedélyes rajongását – mindezt a Hyundai N sportmárka támogatásával.

Miután a múlt hónapban online csatornáin keresztül előzetes bepillantást engedett az új elektromos autó részleteibe, a Hyundai Motorsport most nyilvánosságra hozza második kedvcsináló videóját, amelyet az ügyfél motorsport részleg műhelyében, éjjel forgattak, és amelyben a jelenlegi WTCR világbajnok Gabriele Tarquini is megjelenik.

„Az új elektromos projektünk kedvező fogadtatását követően nagy izgalommal mutatjuk be az autót a Frankfurti Autószalonon.” – mondta Andrea Adamo, a csapat igazgatója. „Ezzel kezdetét veszi a Hyundai motorsport-kalandjának következő fejezete, amint vadonatúj kihívások elé nézünk. A jövő ígéretes; alig várjuk, hogy a jövő héten többet is megmutathassunk autónkból Frankfurtban.”