Hírek

A Hyundai i30 N nyerte az „Auto Bild Év Sportautója” olvasói díjat  • • A Hyundai i30 N a kisautó és kompakt kategóriában a „ nyertes import autó” díjat kapta.
  • • Az i30 N hét, tradicionális import versenytárssal szemben győzött.
  • • Több mint 6000 i30 N gépjárművet adtak el a németországi piacon.2018. december 3.- A Hyundai i30 N az Auto Bild Sportscars olvasóit már értékesítésének első teljes évében meggyőzte: a kompakt sportautó elnyerte az áhított „nyertes import autó” címet a kisautó és kompakt kategóriában a „2018-as év sportautója” szavazáson. A Hyundai első nagyteljesítményű modelljére hét tradicionális modellel szemben- mint a Honda, Peugeot és Renault - esett a választás.


A Hyundai i30 N nagy népszerűségét (üzemanyag fogyasztás l/100 km: városi 10,7, országúti 5,9, kombinált 7,7; kombinált CO2 kibocsátás g/km: 176) az értékesítési számadatok is visszatükrözik: az N modellből csak a németországi piacon több mint 6000 gépjárművet értékesítettek.

„Az Auto Bild Sportcars olvasóinak szavazatai alapján a “nyertes import autó” elismerés nagyszerű eredmény. Ez a díj kifejezi, hogy az i30 N-nel sikeresen elértük azt a célunkat, hogy vegytiszta vezetési élményt biztosítsunk vásárlóinknak, megfizethető áron. A vevők első nagyteljesítményű modellünk iránti érdeklődése minden várakozást felülmúlt és ez a Hyundai N számára csak a kezdet” - monda Andreas-Christoph Hofman, a Hyundai Motor Europe Marketingért és Termékekért felelős alelnöke.A Hyundai N nevét és tekintélyét a globális motorsportok világában alapozták meg. A 2015-ös kezdetek óta az N a legmagasabb szinten teljesített, sikeresen versenyezve a FIA rali-világbajnokságon, a nürburgringi VLN sorozatokon, a TCR nemzetközi sorozatokon, a Pirelli World Challenge bajnokságon, valamint a Nürburgring-i kegyetlen 24 órás versenyen. A Hyundai versenyek során tökéletesített N víziója és filozófiája életre kel a világszínvonalú fogyasztói és verseny-célú gépjárművek rendszerezett struktúrán alapuló termékportfoliójában, beleértve a nagyteljesítményű hajtásláncok és karosszéria köré épített csúcsmodelleket is, amelyek kiemelkedő gépjármű dinamikát biztosítanak.

Az új, elegáns i30 Fastback N piaci bevezetésével (üzemanyag fogyasztás l/ 100 km: városi 10,7, országúti 5,9, kombinált 7,7; kombinált CO2 kibocsátás g/ km: 176) a Hyundai tovább bővítette N termékpalettáját 2018-ban. Az új N Line sorozat, amelyet N-specifikus formatervezés és teljesítményt növelő elemek jellemeznek, tovább szélesíti a vevők számára rendelkezésre álló választékot. Ezeket a gépjárműveket azonnal fel lehet ismerni jellegzetes design elemeikről. Az N opciók pedig testre szabható alkatrészeket kínálnak azoknak a vezetőknek, akik nagyobb teljesítményre és kitüntetett figyelemre vágynak.