Új ajtók nyílnak

Ismerje meg a Hyundai TUCSON lízingfinanszírozási ajánlatait!

Finanszírozási akció magasabb sebességi fokozatban.

Az Euroleasinggel való együttműködésünknek hála a Hyundai TUCSON most egy finanszírozási akció keretein belül is megvásárolható, akár 1 550 000 Ft-os kedvezménnyel! Az akció keretein belül fix, 8,9%-os ügyleti kamattal és 7,3-9,3%-os THM-mel számolhat.

A rendhagyó finanszírozási ajánlat igénybevételével nemcsak jelentős mennyiségű összeget spórolhat meg, hanem azonnal megkezdheti a gondtalan nyári autózást.

A kedvezmény a Tucson Prime 1.6 T-GDi LP MHEV 2 és 4WD modellekre, 2023.09.30-ig vagy a készlet erejéig érvényes a tájékoztató szerint. A kedvezmény, a finanszírozás és konkrét ajánlat részleteiről érdeklődjön a márkakereskedésekben vagy a www.hyundai.hu oldalon. A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A kép illusztráció.

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 40%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 7,30%-9,30%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozott összeg minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció kizárólag új Hyundai Tucson gépjárművekre érvényes A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén FIX HUF: Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót. Bruttó vételár: 9 999 000,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 2 999.700,-Ft, havi törlesztő részlet 62 141,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 6 999 300,-Ft, THM: 9,40%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 8,90%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3 728 484,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza

Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén FIX HUF: Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót. Bruttó vételár: 9 999 000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 4 723 936,-Ft, havi törlesztő részlet:71 700,-Ft+ a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 3 149 292,-Ft, THM: 7,30%, maradványérték: 1 968 307-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 8,90%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 10 045 539,-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 7 545 789,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza