Bemutatkozik az Egyetlen Hyundai Fiók.

2020. végén megkezdtük a különböző Hyundai felhasználói fiókok összevonását. Ugyanaz a felhasználónév és jelszó használható a Bluelink és Charge myHyundai funkciókhoz, amelyekhez hamarosan csatlakoznak a myHyundai és Click to Buy szolgáltatások. Önnek nincs más tennivalója, mint hogy 2021. május végéig kilépjen fiókjából, majd újra belépjen oda. 

1. lépés

Nyissa meg okostelefonján a Bluelink alkalmazást. Kilépéshez válassza a Fiókom -> Kijelentkezés opciót. Amikor meglátja az alábbi bejelentkezési képernyőt, kattintson a "Bluelink fiók" lehetőségre.

2. lépés

Írja be jelenlegi Bluelink felhasználónevét (az Ön e-mail címe) és jelszavát, majd kattintson a "BEJELENTKEZÉS" OPCIÓRA. Ha nem emlékszik e-mail címére vagy jelszavára, kattintson a BEJELENTKEZÉS gomb alatti linkre.

3. lépés

Megjelenik az alábbi üzenet, amely arra kéri, hogy lépjen át a Hyundai Fiókba. Kattintson a "MEGÚJÍTÁS" opcióra.

4. lépés

Most létrehozzuk új Hyundai fiókját. Ha már rendelkezik Hyundai fiókkal, kattintson az "Összekapcsolás létező Hyundai fiókkal" opcióra, és kövesse az utasításokat.

5. lépés

Adja meg e-mail címét. Ez lesz a felhasználói azonosítója. Választhatja ugyanazt az e-mail címet, amelyet Bluelink fiókjához is használt, vagy egy másik címet. Adja meg keresztnevét, vezetéknevét, majd adjon meg egy új jelszót. A jelszóval szemben támasztott követelmények alább olvashatók. Jelölje be a Felhasználási feltételek elfogadását jelző mezőt, majd kattintson a "REGISZTRÁLÁS" gombra.

6. lépés

Az alkalmazás ekkor megerősítő kódot küld az Ön által megadott e-mail címre. Írja be ide a kódot, majd kattintson a "MEGERŐSÍTÉS" gombra. Amennyiben nem látja a bejövő e-mail üzenetet, ellenőrizze levélszemét fiókját, vagy a gombra kattintva kérje a kód ismételt kiküldését.

7. lépés

Miután megerősítettük e-mail címe érvényességét, a Hyundai Fiók engedélyt kér, hogy hozzáférhessen személyes adataihoz. Kérjük, kattintson az "ENGEDÉLYEZÉS" gombra.

8. lépés

Végső lépésként összekapcsoljuk mobiltelefonszámát felhasználói fiókjával. Válassza ki az ország hívószámot, majd írja be telefonszámát. Végül kattintson a "MEGERŐSÍTÉS" opcióra.

9. lépés

Ekkor szöveges üzenetben elküldünk Önnek egy hatjegyű megerősítő kódot. Írja be a megfelelő mezőbe ezt a kódot, majd kattintson a "Megerősítés és tovább lépés" opcióra.

10. lépés

Ha a telefonszám megerősítése sikeres volt, erről üzenetben tájékoztatjuk. Kattintson az "OK" gombra. Ettől fogva Bluelink fiókját átvezettük az új Hyundai Fiókba.

Figyelem:

Azt követően, hogy Bluelink fiókját átvezette a Hyundai Fiókba, a Bluelink fiók belépési adatok nem használhatók, függetlenül attól, hogy lejárt-e az átvezetési időszak. Ettől fogva kizárólag az új Hyundai Fiókhoz tartozó jelszóval tud belépni az alkalmazásba.

Gy.I.K.

Gyakran ismétlődő kérdések

A Hyundai Fiók az összes Hyundai szolgáltatáshoz hozzáférést enged, beleértve a Bluelink és Charge myHyundai funkciókat is. A Bluelink fiók kizárólag a Bluelink szolgáltatások elérésére szolgált az autóban, illetve az okostelefonos alkalmazásban.

Amennyiben 2020. december 9. előtt regisztrált a Bluelink szolgáltatásra, rendelkezik Bluelink fiókkal. Ebben az esetben frissítsen Hyundai fiókra.

2021 júniusától megszüntetjük a Bluelink fiókokat. Amennyiben addigra nem vezeti át Bluelink fiókját egy Hyundai fiókba, minden személyes és járműhasználati adata elvész.

A Hyundai fiók ingyenesen használható.

  • A Bluelink az első olyan szolgáltatás, amit átköltöztetünk a Hyundai fiók alá. Hamarosan az összes hivatalos Hyundai szolgáltatás a Hyundai fiókból lesz elérhető.

2021. júniusára minden Bluelink fiókot felfüggesztünk. Amennyiben addigra nem vezeti át Bluelink fiókját egy Hyundai fiókba, június elsején automatikusan kiléptetjük fiókjából. Minden személyes és járműhasználati adatot törlünk. Ebben az esetben a nulláról kell létrehoznia egy vadonatúj Hyundai fiókot.

Nehézségei támadtak bármely lépés során?

Vegye fel a kapcsolatot szupport munkatársainkkal a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.