REACH

Az Európai Unió valamennyi tagállamában érvényes, 2007. június 1-jén hatályba lépett REACH rendelet célja, hogy módosítsa, ezáltal korszerűsítse a vegyi anyagokra vonatkozó korábbi európai uniós jogi kereteket. A rendeletben a vegyi anyagok regisztrálása, értékelése, engedélyeztetése és korlátozása került szabályozásra.
A REACH bevezetésével jelentősen megnőtt mind az Európai Unión belül gyártással foglalkozó, mind pedig az Európai Unióba importáló cégek felelőssége.
A REACH főbb célja, hogy javítsa az emberi egészség és a környezet védelmét és növelje az anyagokkal kapcsolatos veszélyek felmérését és a kockázatkezelés hatékonyságát.
A Hyundai mindig is nagy hangsúlyt fektetett a környezetbarát technológiák alkalmazására, a vásárlóik megfelelő tájékoztatására. Ennek részeként ezúton is szeretnénk a tájékozódás lehetőségét kínálni ügyfeleinknek.
Amennyiben kérdése lenne a Hyundai gépkocsik REACH megfelelésével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal és írjon nekünk a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.