Az új generációs i30

Autó mindenkinek

Ritkán érezzük egy új autóról első pillantásra, hogy ez az, ami kell, ez az, ami jó. Az új generációs Hyundai i30 ilyen autó.
Európában terveztük, fejlesztettük és gyártjuk. Mindenkit lenyűgöz életkortól, életmódtól függetlenül. Felszereltsége magában foglalja a Hyundai biztonsági és kényelmi technológiáit, ami tovább növeli vonzerejét.

Egységes és időtálló design

Az új generációs i30 meghatározza a Hyundai soron következő modelljeinek formavilágát. Finom sziluett és erőteljes részletek kombinációja határozottságot és kifinomultságot kölcsönöz a modellnek.

Peter Scheyer, a Hyundai Motor Group vezető formatervezője és elnöke így mutatta be az új generációs i30-at: „Látni és érezni lehet az új energiákat, amit az új generációs i30 is büszkén képvisel. Ezen a modellen látható a Hyundai egyik jellemző személyiségjegye, az általunk „vízesés formájúnak” nevezett, új kialakítású hűtőrács."

Új I30 előzetes

Nyugalmat sugárzó kifinomultság

Az új generációs i30 belső terének ékköve a vízszintesen elrendezett műszerfal elegáns egyszerűsége. Ideálisan helyezkedik el a lebegőnek tetsző, könnyen kezelhető 8”-es érintőképernyő, amely naprakész szolgáltatásokat és egyszerű okostelefon csatlakozást (Apple CarPlay és Android Auto) nyújt.

A stílusa az, ami az új generációs i30 karakterét időtállóvá teszi.